Kiyoh Reviews

klanten waarderen ons gemiddeld met een

9.2
8

Super service en leuk personeel

Snel geholpen en niet te duur, alleen een kleine beschadiging gemaakt op de achterkant van de telefoon maar vindt ik geen probleem. Gratis super hoesje gehad van bijna 30 euro. Top zaak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 9 augustus 2019
10

meerdere keren bij GSM geweest. Altijd TOP

De GSM Store is een goede zaak met vakkundige mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter-Aar - 8 augustus 2019
9

Goede kennis van zalen en advies

Mijn scherm was defect. Afspraak gemkt naar de bioscoop wn klaar als je terug komt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 4 augustus 2019
10

Super reparateur!!

Je kunt online een afspraak maken. Product wordt super gerepareerd binnen uur. Wij komen er ( helaas) vaak met kapotte scherm iPhone/ iPad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hazerswoude-Rijndijk - 4 augustus 2019
10

Supersnelle reparatie met top service!

Vandaag mijn iphone laten vallen. LCD kapot. GSM store gebeld omdat ik met spoed een reparatie nodig had. Ik kon meteen langskomen en een halfuur later zat er een splinternieuw scherm in. Aan de telefoon werd mij de prijs voor een OEM scherm verteld waarmee ik akkoord ging. Later bij het afhalen bleek dat ze geen OEM schermen meer hadden, (alleen nog originele duurdere). Omdat hij mij de eerdere prijs van het OEM scherm al had toegezegd, heeft GSM store de kosten op zich genomen van het prijsverschil. Heel aardige mensen. Snelle en goede service. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 3 augustus 2019
10

Goed, vriendelijk en goed geprijsd

Goed, vriendelijk en goed geprijsd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 9 juli 2019
10

Echte vakmensen, al vele jaren een vertrouwd adres

Echte vakmensen, al vele jaren een vertrouwd en prettig adres voor mijn telefoon reparaties
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 12 juni 2019
8

Prima

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hazerswoude dorp - 8 juni 2019
10

Prima

Snel en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 2 juni 2019
10

perfect

Vriendelijke behandeling, goede en snelle service, bak koffie tijdens het wachten, goedkope prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 30 mei 2019
10

Behulpzaam en correcte afhandeling.

Word hier altijd uitstekend en snel geholpen. Goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZEVENHOVEN - 29 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenzeer klantvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 22 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAllesVerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 17 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service en lieve medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 12 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, duidelijk en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper geholpen met de Motorola G6 plus van mijn zoon. Scherm kapot gevallen. Was niet direct op voorraad maar de volgende dag was hij er. Een wat moeilijker scherm om te vervangen bleek achteraf maar in 1,5 uur klaar. 3 duimen voor de mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noorden - 18 april 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenService boven alles, echt een aanrader.VerbeterpuntenNvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 28 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen - 28 maart 2019
2

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

VerbeterpuntenNiet best. Eind 2018 mijn Samsung A5 2016 aangeboden om de accu te laten vervangen. Toen ik hem terug kreeg deed de backside camera het niet meer. Dat hebben ze vervolgens weer hersteld, maar nu, 3 maanden later, is mijn batterij weer in no time leeg of mijn telefoon stopt er helemaal mee bij nog 50% power.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Bodegraven - 14 maart 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel geholpen en vriendelijkVerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBehulpzaam, vriendelijk en denken mee.VerbeterpuntenKan ze niet bedenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenFijn dat je kunt reserveren via de site. Kapot. Scherm binnen een uur gemaakt voor 107 euro.VerbeterpuntenNvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 13 januari 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMijn gsm wilde geen inlogscherm laten zien nadat deze gevallen was. Ze hadden deze in 30 seconden m gereset en deed het weer! Hoefde niets te betalen! De service is fantastisch, nogmaals dank!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 november 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGeweldige service, vriendelijke en snelle behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen ad Rijn - 20 oktober 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service. Vriendelijk en oprecht. Waar voor je geld.VerbeterpuntenKan niet 1,2,3 iets bedenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 17 oktober 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenErg vriendelijk personeel. Je wordt overal mee geholpen, de telefoons en assecoires zijn van goede kwaliteit, het personeel weet alles van de producten zodat ze je optimaal kunnen helpen en ze staan altijd voor je klaar .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 13 oktober 2018
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenErg vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 29 september 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper geholpen en heel goed advies gehad!VerbeterpuntenGeen, zou het iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 23 augustus 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMakkelijk een afspraak maken via internet, prijs ook gelijk duidelijk. En heel fijn binnen een uur klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 29 juli 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDuidelijk over de reparaties en goede, eerlijke antwoorden op vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hazerswoude-Rijndijk - 28 juli 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenHeel goede service bij het vervangen van de batterij van mij Samsung telefoon. Zeer vriendelijk geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALPHEN AAN DEN RIJN - 25 juli 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBreed assortiment altijd direct geholpen scherpe prijzen hele goede serviceVerbeterpuntenGeen ga zo door
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Roelofarendsveen - 4 juni 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnel en vakkundig gerepareerdVerbeterpuntengeen ga zo door !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 29 mei 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDeze jongens zijn altijd bereid te helpen, denken altijd met de klant mee, anno 2018 zie je weinig dit soort winkels.Verbeterpuntengeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 23 mei 2018
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunteneigenaar is slim en weet sales en service uitstekend te combineren.Verbeterpuntenhet vervangen was in verhouding tot nieuwprijs duur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen ad Rijn - 22 mei 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenTelefoon afleveren en na een uur alweer gerepareerd.. dat is nog eens service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 mei 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede service en deskundige medewerkers. Helaas kon mijn iphone x niet meer gerepareerd worden(eigenlijk waren de kosten te hoog) een iphone x is dus niet waterdicht !! Maar keurige afhandeling door werknemer/eigenaar !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- alphen aan den rijn - 9 mei 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede en snelle serviceVerbeterpuntenNvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 14 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAltijd snel en goed geholpen!VerbeterpuntenGa zo door
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenTopservice en werkt snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 11 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAltijd goed geholpen! Een goede service en een ontzettend mooie winkel!VerbeterpuntenIk zou geen verbeter punt zo snel weten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter aar - 11 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooie winkel! Zeer vriendelijk personeel wordt altijd goed geholpen. Ben een tevreden klant!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk personeel en eerlijk advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSimply Good!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 april 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGezellige mensenVerbeterpuntenNiks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwveen - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk personeel! Service is goed, producten zijn van goed materiaal.VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 10 april 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenTopservice
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen ad Rijn - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenWordt altijd goed geholpen en problemen worden uiteindelijk altijd opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter aar - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGeweldig klantvriendelijk personnel,uitstekende serviceVerbeterpuntenGeen, echt een top zaak
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Aar - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGezellig bedrijf, snel geholpen door personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter aar - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, vakkundig en goed geholpenVerbeterpuntenIk kan niet iets verzinnen wat voor mij beter zou zijn geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service, snel en vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZe weten veel te vertellen over je telefoon als er wat mee aan de hand isVerbeterpunten-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPersoneel is heel vriendelijk en bekwaam. Assortiment ook erg uitgebreid. Al meerdere aankopen en reparaties gedaan en altijd naar volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk behulpzaam personeel met betaalbare prijzen.VerbeterpuntenGa zo door jongens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 10 april 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenHulpverlening op zijn best!VerbeterpuntenNiks op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel Kwalitatief Klantgericht Servicegericht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 10 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBetrouwbare service en goede personeel. Veel aandacht voor klant tevredenheid. Mijn vaste adres!VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roelofarendsveen - 9 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBeste heren van The GSM Store heel fijn dat jullie ook op zondag open zijn, en dat ik met een half uurtje geholpen kan worden... manier van jullie om klanten te ontvangen is zeer aangenaam zo persoonlijk en close. top top top....Verbeterpuntenniks te melden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 8 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijk, vriendeljk en transprant over de reparatie en de kosten.VerbeterpuntenGeen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 5 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWat een helden.. ze hebben mijn zakelijke mobiel in een half uurtje gefixt terwijl Tmobile me vertelde dat ik hem minimaal 2 weken kwijt zou zijn en al mijn data verloren zou gaan. Nou ik weet waar ik voortaan moet zijn. Jongens jullie zijn mijn helden en hebben me een hele hoop ellende bespaart... hulde aan de vakmanschap en de service. Ow en de koffie was overigens heerlijk..VerbeterpuntenNiets op aan te merken, top service, vakmanschap en eerlijke prijzen en advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 april 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en duidelijk over de prijs en vriendelijkVerbeterpuntenHet plakken van een beschermplaat op een scherm blijft lastig, ook voor jullie, terwijl mijn hoop is dat een bedrijf het beter kan dan ik zelf...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 4 april 2018
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenGoed personeel dat duidelijk weet waar hij mee bezig isVerbeterpuntenDuidelijker inlichten over het product dat vervangen wordt, eventuele consequenties vertellen die het nieuwe onderdeel heeft voor de telefoon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen a/d Rijn - 3 april 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, bekwaam en vakkundig.VerbeterpuntenOp dit moment niet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 3 april 2018
76 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10